• page_banner

Spoločnosť BioCheese rozšírila svoj najnovší rad snackov bez obsahu mliečnych výrobkov o nové lahôdkové plátky na báze rastlín.

Spoločnosť BioCheese rozšírila svoj najnovší rad snackov bez obsahu mliečnych výrobkov o nové lahôdkové plátky na báze rastlín.

Nové produktové rady budú zahŕňať plátky Cheddar Flavour Slices od BioCheese spolu s novými, čistými, lahôdkovými plátkami na rastlinnej báze v odrodách jemnej salámy a šunky.Majú tiež svoj typický bezlepkový kreker vyrobený z hnedej ryže.

Od októbra bude rad – uvedený na trh v reakcii na rastúci dopyt spotrebiteľov po pohodlných rastlinných produktoch – k dispozícii na nákup vo vybraných obchodoch Woolworths po celej krajine.Spolu s nimi bude uvedený na trh aj ich existujúci produkt na občerstvenie, BioCheese Cheddar a Cracker Snack Pack.

Generálna riaditeľka spoločnosti BioCheese, Vicky Pappas, povedala, že značka dúfa, že čoskoro ďalej rozšíri dostupnosť sortimentu do ďalších obchodov.

„Dlhodobý úspech BioCheese je založený na želaniach a potrebách našich spotrebiteľov, ktoré sú v popredí pozornosti,“ povedal Pappas.

„To nám umožnilo byť neustále prvými na trhu s inovatívnymi produktmi založenými na hodnote v priestore bez mliečnych výrobkov.

„Spustenie ďalších možností občerstvenia, ktoré zahŕňalo naše vlastné chutné a funkčné lahôdkové plátky na rastlinnej báze, bolo prirodzeným rozšírením značky.“

Okrem toho BioCheese uvádza na trh svoj úplne prvý produkt v štýle Vintage.Tento blok Vintage Cheddar Flavour môže byť ich najlepším blokom vôbec – novej generácie, lahodne drobivý a s bielkovinami.Tento produkt bude dostupný aj vo vybraných obchodoch Woolworths po celej krajine.

„Sme hrdí, že tieto produkty prinášame na trh v spolupráci s Woolworths,“ povedal Pappas.

 


Čas odoslania: 21. januára 2022